Sammet Dampers on nyt osa Caligo Industriaa

Sammet
Clean Flow
-teknologia

 

TUOTTEET


 

Sammetin Clean Flow -teknologia on puhtaamman tulevaisuuden ratkaisu

Sammetin peltimalliston tausta-ajatuksena on tarjota alan parasta laatua ja viimeisintä teknologiaa kaasuvirtausten sulkemiseen ja säätämiseen. Cleantech-toimijana panostamme ympäristöystävällisyyteen ja energiatehokkuuteen ja sitoudumme kestävän kehityksen periaatteisiin. Mallistostamme löytyy sopivat tuoteryhmät asiakkaidemme eri käyttötarkoituksiin. Peltiemme koko-, varustelu- ja materiaalivalikoima on kattava.
 
Varusteluvalikoimassamme on maailman johtavat toimilaitemerkit sekä lukuisa määrä erilaisia lisävarusteita kuten rajakytkimet, tiivistysilmapuhaltimet, kaapeloinnit ja kytkentäkaapit. Peltien varustelussa kuuntelemme aina asiakkaan toiveita ja tarjoamme loppuun asti mietittyjä kokonaisuuksia.

UUTTA! Voit nyt lisätä peltitoimitukseen myös ympäröivän kanaviston ja valita helpon kokonaistoimituksen: pellit + varustelu + kanavisto. Halutessasi Sammet toimittaa myös pelkkiä kanavistoja.

Miksi juuri Sammet?

Tuotteemme ja palvelumme erottaa muista niiden asiakaslähtöisyys ja kokonaisvaltaisuus. Voimme tarjota kumppaneillemme ainutlaatuisen tarjooman uusia innovaatioita, parhaita varustelumahdollisuuksia, loppuun asti vietyä räätälöintiä ja tinkimätöntä laatua. Yrityksemme toiminta-ajatus ja olemassaolo on alusta asti perustunut omaan tuotekehitykseen ja toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Vuosikymmenten kehitystyön ja testaamisen tuloksena jokainen toiminto, rakenneratkaisu ja yksityiskohta on viritetty tarjoamaan parasta suorituskykyä.
 
Sammettilaisuuteen kuuluu terve ammattiylpeys: näillä kotimaisilla tuotteilla ja palveluilla olemme pitkän työn tuloksena nousseet maailman johtavaksi peltitoimittajaksi. Toinen puoli asiaa on kuitenkin nöyryys ja jatkuva kommunikointi kumppaneidemme kanssa palautteen saamiseksi ja uusien kehitystarpeiden löytämiseksi. Asiakastyytyväisyystutkimuksia olemme tehneet jo pari vuosikymmentä ja kuunnelleet saatua palautetta herkällä korvalla. Peräti 98% vastanneista olisi valmis suosittelemaan Sammettia myös toisille. Se vastaa parhaiten kysymykseen, miksi juuri Sammet.

 

Sammetin Clean Flow -pellit laivaliikenteelle

 

1_Marine_2-Way_Dampers


2-tiepellit laivoihin

Alan johtavassa 2-tiepeltimallistossamme on käytössä Sammetin oma tiivistysilmateknologia parhaan kaasutiiveyden saavuttamiseksi, kaikki pakattuna mahdollisimman kompaktiin kokoon. Laivojen tarpeisiin räätälöity rakenneratkaisu on suunniteltu alusta pitäen luotettavuus ja käytön tehokkuus etusijalla.


UUTTA! Nyt jopa DN3400-kokoluokkaan asti
Lue lisää uudesta laivaliikenteen Ultra Large 2-tiepeltisarjastamme

2_Marine_3-Way_Damper


3-tiepellit laivoihin

Sammetin 3-tiepellit laivoihin edustavat alan ehdotonta kärkeä. Olemme parantaneet vuosien mittaan hiottua designia entisestään ja voimme tarjota laivojen savukaasupesureihin ja katalyyttijärjestelmiin varmatoimisen ja käytössä ylivoimaiseksi todetun ratkaisun, jossa kestävyys ja tehokkuus yhdistyvät helposti räätälöitävään, modulaariseen ja tilaa säästävään rakenteeseen.

UUTTA! Seuraavan sukupolven NG (Next Generation) tuotesarja on nyt saatavilla!
Lue lisää Sammetin uudesta NG-tuotesarjasta

 

Sammetin Clean Flow -pellit teollisuudelle ja voimalaitoksille

1_Industry_Louver_and_Butterfly_Dampers


Pyöreät ja suorakaiteen muotoiset sälepellit

Sälepeltimme suunnitellaan ja valmistetaan räätälöityinä asiakkaan täsmentämien mittojen, teknisen spesifikaation ja käyttötarpeiden mukaan joko sulku- tai säätökäyttöön. Sälepeltejä on tarjolla sekä pyöreisiin että suorakaiteen muotoisiin kanaviin, ja ne voidaan valmistaa lukuisista eri teräslaaduista. Pintakäsittely, varustelu ja toimilaitteet valitaan tapauskohtaisesti takaamaan paras mahdollinen toimintavarmuus ja kestävyys.

2_Industry_Sealing_Air_Dampers


Tiivistysilmapellit

Sammetin kehittämä tiivistysilmateknologia on saatavilla useisiin erityyppisiin peltiratkaisuihin, kuten sälepelteihin, laivojen 2-tiepelteihin ja giljotiinipelteihin. Kun vaaditaan ehdotonta tiiveyttä, tarjoavat tiivistysilmapeltimme 100% kaasutiiveyden, jonka ansiosta kanavia voidaan esimerkiksi huoltaa ilman, että koko prosessia täytyy pysäyttää.

3_Industry_Guillotine_Dampers


Giljotiinipellit

Giljotiinipellit ovat saaneet nimensä liukuvasta, giljotiinimaisesta laparakenteesta, jonka ansiosta giljotiinipelti voidaan asentaa hyvin pieniin asennusväleihin, kunhan kanavan ulkopuolella on sopiva tila liukuvalle lavalle ja pellin rungolle. Tarjoamme asiakkaillemme sekä ruuvi- että ketjukäyttöiset giljotiinipeltiratkaisut, joiden takana on vuosikymmenten kokemus ja alan paras osaaminen.

4_Industry_3-way_Dampers_and_Diverters


Divertterit ja 3-tiepellit

Divertterit ja 3-tiepellit on kehitetty erityisen vaativiin käyttöolosuhteisiin esimerkiksi hukkalämpökattiloihin ja puhdistuslaitoksiin. Kaasuvirtauksen ohitus mahdollistaa tarkemman lämmönsäädön kattilassa ja helpottaa myös huolto- ja korjaustoimenpiteiden tekemistä. Divertterin ja 3-tiepellin erona on se, että divertterissä on yksi kääntyvä lapa kaasuvirtausta ohjaamassa, ja 3-tiepellissä lapoja on 2-4 kpl.

5_Industry_Disc_Dampers


Kellopellit

Sammetin kellopeltimallisto on alansa tunnetuin ja käytössä kaikkialla maailmassa. Erityisen likaisiin ja syövyttäviin olosuhteiseen suunniteltu Sammet-kellopelti on ylivoimaisen varmatoiminen laite silloin, kun kanavaan kertyy likaa ja ainesta, joka voisi jättää jumiin toisen tyyppisiä ratkaisuja. Nimensä pelti on saanut kellomaisesta lavasta, joka sulkeutuu voimalla leikaten samalla terävää reunaa vasten mahdolliset kanavaan kertyneet epäpuhtaudet.

6_Industry_Stack_Damper


Piipunpellit ja painepellit

Sammetin piipunpelleissä ja painepelleissä hyödynnetään pellin automaattisesti avaavaa tekniikkaa, jonka ansiosta paineen noustessa äkisti myös pelti avautuu. Pelti voidaan asentaa joko piippuun tai vaihtoehtoisesti ennen piippua vaakasuuntaiseen kanavaan. Rakenne on säänkestävä ja kerää myös sadeveden talteen siten, ettei se pääse valumaan piipun kautta kanavaan.

7_Industry_Pivot_Dampers


Kääntöpellit

Kääntöpellit ovat sulkukäyttöön suunniteltuja rakenteeltaan todella vahvoja erikoispeltejä, jotka tarjoavat korkean tiiveyden ja erittäin pienen painehäviön. Kääntöpelti soveltuu korvaamaan kellopellin silloin, kun asennusväli on pieni, mutta tarvitaan vastaavaa järeämmän luokan kestävyyttä ja toimintavarmuutta.

8_Industry_Poppet_Dampers


Poppetpellit

Poppetpeltien vahvuus on lavan kokonaan kiertävä yhtenäinen tiivistyspinta. Tämän ansioista saavutetaan huomattavan korkea tiiveystaso, ja rakenne kestää virtauksen kummasta suunnasta peltiä tahansa. Poppetpeltejä on tarjolla sekä pyöreisiin että suorakaiteen muotoisiin kanaviin, ja niiden irrotettava yläosan rakenne mahdollistaa erittäin helpon huollon ja ylläpidon.

 

Sammetin kanavat ja kanavistot

Sammet Duct Systems

 

Kanavat ja kanavistojärjestelmät

Sammet tarjoaa uusimman teknologian kanavajärjestelmäasiantuntijuutta, ja sinun on helppoa joko täydentää peltitilaustasi kanavilla tai hankkia ne omana, erillisenä kokonaisuutena. Vuosikymmenten mittainen materiaali-, lujuus- ja virtauslaskentatuntemuksemme takaa korkealaatuiset ja yhteensopivat kanavajärjestelmät, jotka on aina tarkasti räätälöity vastaamaan yksilöllisiä tarpeitasi.

 

 

Sammet Duct Systems