Sammet Dampers on nyt osa Caligo Industriaa

Aidon
kumppanuuden
puolesta

 

TIETOA MEISTÄ


 

Sammet on alansa kehittäjä ja edelläkävijä

Sammet on teollisuuden ja laivaliikenteen peltien kansainvälinen markkinajohtaja. Palvelemme asiakkaitamme kaikkialla maailmassa. Markkinamme ja toimituksemme ovat kasvussa, ja tätä nykyä Clean Flow -tuotteitamme käytetään jo yli 140:ssa eri maassa, sekä lukuisissa aluksissa maailman valtamerillä.
 
Pääkonttorimme sijaitsee Jyväskylässä. Tuotteitamme valmistetaan Suomessa, Virossa ja Puolassa. Haluamme palvella asiakkaitamme nopeasti, ajallaan ja lähellä tärkeitä kuljetusreittejä ja satamia.

 

Oma tuotekehitys on Sammetin kovaa ydintä

Sammetin tuotevalikoima kattaa laajasti teollisuuden ja laivaliikenteen eri sovellukset. Olemme kehittäneet tuotteemme alusta loppuun itse, ja Sammetin Clean Flow -teknologia on vuosikymmenten saatossa hiottu vastaamaan energiatehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden jatkuvasti kiristyviä vaatimuksia. Kaiken keskiössä on asiakkaidemme tarpeet, ja tuotekehitystyötämme ohjaakin paitsi jatkuvan parantamisen tavoite, myös kaikki asiakkailtamme saatu palaute ja kehityskohteet. 

 

Kumppanuusajattelu on työtä asiakkaan parhaaksi

Läheinen kumppanuus asiakkaan kanssa on tapamme toimia ja onnistuneen yhteistyön edellytys. Pidämme asiakkaaseen yhteyttä niin projektien aikana kuin niiden välissä. Keräämme palautetta eri reittejä ja tähtäämme aina asiakkaan tarpeiden parempaan ymmärtämiseen. Alan edelläkävijyys tarkoittaa myös konsultointia ja yhdessä tapahtuvaa ongelmien ratkaisua. Keskeisellä sijalla kaikessa tässä on jatkuva yhteydenpito. Se varmistaa parhaiten, että löydämme jokaiseen tarpeeseen optimaaliset ratkaisut ja teknologiat.

 

about us kuva1

 

39 vuotta Sammet-historiaa

Sammet on alansa tunnetuin ja luotetuin tuotemerkki. Yrityksemme aloitti toimintansa vuonna 1984 kotimaisen voimalaitosteollisuuden sopimusvalmistajana. 1980-luvulla konepajoillamme Laukaassa, Pihtiputaalla ja Haapavedellä valmistettiin lämmönvaihtimia, luvoja, A-luokan paineastioita ja säiliöitä sekä teollisuuden sulku- ja säätöpeltejä. Suuren mittaluokan valmistusprojekteja oli mm. 326 metriä korkea Oulun TV-masto. 1990-luvun alkupuolella aloimme sopimusvalmistuksen ohessa kehittää asiakkaillemme entistä parempia teollisuuden peltejä. Sitä varten perustettiin Sammet Dampers Oy – teollisuuden peltien kehittäjä ja toimittaja. Sillä tiellä jatkamme nyt matkaamme alan kansainvälisenä markkinajohtajana. Pitkä ja määrätietoinen työ on tuottanut tulosta. Tavoitteemme sensijaan on edelleen sama kuin koko historiamme: tyytyväinen asiakas.

 

Sammet kuuluu kansainväliseen Addtech-konserniin

Voimakkaan kasvun ja kansainvälistymisen myötä Sammet liittyi vuonna 2016 Addtech AB:n yritysperheeseen. Ruotsalaiseen pörssiyhtiöön kuuluu lisäksemme yli 140 muuta Sammetin tapaan itsenäisesti toimivaa teknologia-alan huippuyritystä, joista pääosa toimii pohjoismaissa. Laaja kansainvälinen verkosto tukenamme ja yli 3000 kollegaa eri puolilla maailmaa ovat tuoneet uusia mahdollisuuksia kasvuun ja kansainvälisillä markkinoilla toimimiseen. Addtechin arvoja ovat mutkattomuus (simplicity), tehokkuus (efficiency), muutos (change), vastuu (responsibility) ja vapaus (freedom). Nämä arvot on helppo allekirjoittaa.
 
Yhdessä Addtech ja Sammet tähtäävät puhtaampaan teknologiaan ja tulevaisuuteen taloudellisesti vahvoina ja sosiaalista vastuuta kantaen. Samalla Sammet jatkaa toimintaansa itsenäisenä yrityksenä keskittyen tarjoamaan parasta mahdollista asiakaspalvelua ja laatua. Osana suurempaa verkostoa voimme vastata entistä paremmin asiakkaidemme odotuksiin ja laajentaa palvelutarjontaamme eri markkinoilla.

Lue lisää Addtechista: www.addtech.com