Sammet Dampers on nyt osa Caligo Industriaa

Supporting
Sustainable
Solutions

 

Sammet
Clean Flow

 

Teollisuuspeltien
markkinajohtaja

 

Sammet Clean Flow teollisuuteen ja laivaliikenteeseen


 

Sammet on teollisuuden ja laivaliikenteen sulku- ja säätöpeltien kansainvälinen markkinajohtaja, joka toimii sekä EU:ssa että Kiinassa. Clean Flow -tuoteperheemme tarjoaa teknologista ylivoimaa ja tinkimätöntä laatua. Tuotteemme on kehitetty energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys edellä palvelemaan asiakkaitamme kaikkialla maailmassa. Palvelumme kattavat koko peltien elinkaaren. Sammet-tiimissä työskentelee huippuosaajia, joiden intohimona on rakentaa yhdessä puhtaampaa tulevaisuutta.

Tervetuloa Sammetille

Asiantuntija ja kumppani

Johtavaa peltiteknologiaa

Laadun kokonaispaketti

Sammetin tarina minuutissa

Laivaliikenne

Sammetin Clean Flow -teknologia ja lukuisat innovaatiot laivaliikenteelle ovat oman tuotekehitystyömme tulosta. Olemme kehittäneet yhdessä alan johtavien toimijoiden kanssa eri käyttötarkoituksiin soveltuvat erikoisratkaisut laivojen savukaasupesureihin ja katalyyttijärjestelmiin. Alan edistyksellisin meripeltimallisto tarjoaa huippuunsa hiottua suorituskykyä, tehokkuutta ja luotettavuutta erittäin vaativiin olosuhteisiin. Ei olekaan sattumaa, että nimenomaan Sammetin tuotteet ovat olleet kovassa käytössä jo reilun vuosikymmenen maailman suurimmissa valtamerilaivoissa. Puhtaampi tulevaisuus on käytännön tekoja ja osaamista.

LUE LISÄÄ

Teollisuus ja voimalaitokset

Clean Flow -teknologiamme teollisuudelle ja voimalaitoksille perustuu Sammetin pitkään kokemukseen vaihtelevista ja vaativista käyttöolosuhteista. Tarjoamme kumppaneillemme alan laajimman tuotevalikoiman ja kattavimmat oheispalvelut. Korkein mahdollinen energiatehokkuus, toiminnan luotettavuus, helppo huollettavuus ja tarkasti asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt tekniset ratkaisut ovat kaikki Sammetin tarjoamaa kokonaisratkaisua. Vuosikymmenten kuluessa olemme toimittaneet kymmeniä tuhansia teollisuuspeltejä yli 120 maahan ja nousseet alan kansainväliseksi edelläkävijäksi.

LUE LISÄÄ

Palvelut

Osa palvelulupaustamme on jatkuva huolenpito asiakkaasta ja toimittamistamme tuotteista. Tavoitteemme on pidentää Clean Flow -tuotteidemme elinkaarta sekä helpottaa loppukäyttäjän arkea konsultoimalla tuotteen oikeanlaisessa käytössä ja huollossa. Tarjoamme kumppaneillemme nopean ja kattavan varaosapalvelun sekä tärkeitä lisäpalveluita kuten olemassa olevien teollisuuspeltien kuntoarviot ja -kartoitukset, uusimissuunnitelmat ja huollot. Asiantuntijamme auttavat kaikissa teollisuuden ja laivaliikenteen pelteihin liittyvissä kysymyksissä. Etsitään yhdessä parhaat ratkaisut!

LUE LISÄÄ