Sammet Dampers on nyt osa Caligo Industriaa

Sammet Dampers Oy ja Caligo Industria Oy yhdistyvät

Sammet Dampers Oy (sulautuva yhtiö) ja Caligo Industria Oy (vastaanottava yhtiö) ilmoittavat sulautumisestaan, jonka tavoitteena on vahvistaa kummankin yrityksen asemaa markkinoilla ja parantaa kilpailuetua.

Sulautumisessa Sammet Dampers Oy:n varat ja velat siirtyvät sellaisenaan Caligo Industria Oy:lle. Sammet Dampers Oy jatkaa toimintaansa Sammet-brändin alla, säilyttäen henkilöstönsä, palvelunsa ja tarjontansa. Sammet Dampers Oy:n toimitusjohtaja Arto Korhonen tulee säilymään Sammetin liiketoiminnan vetovastuussa.

Yhdistämällä voimamme voimme saavuttaa synergiaetuja ja palvella asiakkaitamme entistä monipuolisemmin. Tulemme säilyttämään Sammet-brändin ja haluamme taata asiakkaillemme jatkossakin korkealaatuiset tuotteet ja palvelut, joista Sammet Dampers on tullut tunnetuksi. Asiakaslähtöisyys säilyy toimintamme ytimessä”, kommentoi Sammet Dampers Oy:n toimitusjohtaja Arto Korhonen.

Molemmat brändit on tunnettuja korkeasta laadustaan ja osaamisestaan. Fuusion myötä pystymme Caligo Industriana tarjoamaan asiakkaillemme entistä laajempaa palvelua ja kokonaisuuksia. Tämä tukee toimintaamme myös kansainvälisillä markkinoilla”, kiteyttää Caligo Industria Oy:n toimitusjohtaja Oskari Salovaara.

Sammet Dampers Oy:n ja Caligo Industria Oy:n yhteinen osakkeenomistaja on Addtech Nordic AB. Sulautuminen on niin kutsuttu sisaryhtiösulautuminen, jossa sulautuvan yhtiön osakkeenomistajalle ei anneta osakkeita sulautumisvastikkeena. Sulautumisen on määrä astua voimaan 31.3.2024.

Lisätiedot:

Arto Korhonen
CEO
Sammet Dampers Oy
arto.korhonen@sammet.fi
+358 50 5461 644

Oskari Salovaara
CEO
Caligo Industria Oy
oskari.salovaara@caligoindustria.com
+358 50 452 8208

Sammet Dampers Oy on teollisuuden ja laivaliikenteen peltien kansainvälinen markkinajohtaja, joka toimii sekä EU:ssa että Kiinassa. Clean Flow -tuoteperheemme on kehitetty energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys edellä palvelemaan asiakkaitamme kaikkialla maailmassa. Sammet-tiimissä työskentelee huippuosaajia, joiden intohimona on rakentaa yhdessä puhtaampaa tulevaisuutta. https://www.sammet.fi/

Caligo Industria Oy on suomalainen cleantech-yritys, joka tarjoaa innovatiivisia energiatehokkuusteknologian ratkaisuja energia- ja prosessiteollisuuden tarpeisiin. Kehitämme ja toimitamme markkinoiden tehokkaimpia tuote- ja järjestelmäratkaisuja savukaasujen puhdistukseen sekä prosessien jätelämmön hyödyntämiseen. Ratkaisuissamme yhdistyvät termodynamiikan ja virtaustekniikan teorioiden hyödyntäminen käytännössä sekä kattava kokemus energia- ja prosessiteollisuuden käytännön haasteista. Toimitamme kaikki ratkaisumme valmiina, pitkälle tuotteistettuina, toiminnallisina kokonaisuuksina, jotka olemme testanneet ja koekäyttäneet jo valmistustehtaalla. https://www.caligoindustria.com/