Sammet Dampers on nyt osa Caligo Industriaa

Tukea peltien
koko elinkaareen

 

PALVELUT


 

Autamme pitämämään prosessit käynnissä

Alkuperäiset Sammet-varaosat

Huolehdimme Clean Flow -peltien sujuvasta käytöstä tarjoamalla luotettavat, alkuperäiset ja käyttökohteeseen sopivat varaosat. Tuotteidemme helppo huollettavuus mahdollistaa laakereiden, tiivisteiden ja tiivistyslistojen, rajakytkinten ja toimilaitteiden korvaamisen tarpeen vaatiessa uusilla. Nopea varaosapalvelumme on aina valmiina tukemaan tuotteidemme pitkää elinkaarta ja toimintaa.

Kysy lisää tarvitsemistasi varaosista

Uudet hankkeet ja niissä konsultointi

Sammetin asiantuntemus on kumppaneidemme käytössä aina, kun suunnitellaan uusia prosesseja, laitoksia ja hankkeita. Autamme asiakasta valitsemaan jokaiseen käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvat ja kustannustehokkaimmat tuotteet ja varustelun heti suunnitteluvaiheesta alkaen. Huolellisella etukäteissuunnittelulla voidaan parhaiten varmistaa, että asiakas saa käyttöönsä juuri oikeanlaista ja optimoitua teknologiaa jokaiseen eri käyttökohteeseen.

Kerro meille lisää tulevasta hankkeestasi

Peltien uusiminen ja modernisointi

Sammet tarjoaa kattavan uusimis- ja modernisointipalvelun asiakkaan olemassa olevien peltien parantamiseen tai korvaamiseen. Usein kustannustehokkain ratkaisu on korvata aiempi tuote Sammetin uusimmalla teknologialla, mutta toisinaan päästään myös vähemmällä: vanhoja käytössä olevia peltejä voidaan tapauskohtaisesti myös modernisoida paremmin käyttötarkoitukseen sopiviksi, silloin kun niiden kunto ja tekniikka sen mahdollistavat. Tehdään alkukartoitus nykytilanteesta ja katsotaan yhdessä, miten päästään parhaaseen lopputulokseen.

Kerro meille lisää uusimistarpeistasi