Virolainen yhteistyökumppani Kalju Preimer eläkkeelle

14.6.2022
Teksti Saila Aarnio

Virolainen yhteistyökumppani Kalju Preimer eläkkeelle

Sammetin pitkäaikainen virolainen yhteistyökumppani, laaduntarkastaja ja valmistuksen ammattilainen Kalju Preimer siirtyi tänä keväänä eläkkeelle. Preimerin ja Sammetin yhteistyö käynnistyi 1990-luvun puolivälissä, jolloin Preimer oli Sammetin valmistuskumppanin, virolaisen Metre OÜ:n omistaja ja toimitusjohtaja.
 
Kalju Preimer on ollut Sammetille tärkeä valmistuksen ja laadun ammattilainen, joka on tehnyt pitkäjänteistä ja määrätietoista työtä tuotteidemme huippulaadun varmistamiseksi Viron, Latvian ja Puolan valmistusyksiköissä. Preimer on pidetty kollega ja asiakkaidemme arvostama luottomies.

Sammetin laatuvastaava Kimmo Minkkinen ja myyntipäällikkö Pertti Mehto ovat työskennelleet Preimerin kanssa yli kaksi vuosikymmentä. He luonnehtivat häntä käytännönläheiseksi ja luotettavaksi tekijäksi. – Kaljulla on poikkeuksellisen pitkä kokemus konepajatöistä. Hän on auttanut meitä jakamalla tietotaitoaan ja etsimällä meille uusia toimittajia. Hän on luotettava ja hyvä työkaveri, josta on tullut minulle ystävä, Minkkinen kertoo. – Kalju on ehdottoman luotettava ihminen, joka taisi olla koko yhteisönsä patriarkka, Mehto tiivistää.

Haluamme lausua Preimerille nöyrimmät kiitoksemme hienosta yhteistyöstä ja toivottaa leppoisia eläkepäiviä. Kiitos yhteisistä vuosista, Kalju!

Jatkossa Sammetin tuotteiden lopputarkastukset Virossa, Puolassa ja Suomessa hoitaa laadunvalvontapäällikkö Toni Mutikainen, joka on saanut Preimeriltä arvokasta oppia työhönsä.