Määrätietoisesti eteenpäin - 1/2022

14.6.2022
Teksti Saila Aarnio

Usein kysyttyä: Kansainväliset toimitukset ja Sammet-kääntöpellit

Usein kysyttyä -sarjassamme Sammetin asiantuntijat vastaavat meille tulleisiin kysymyksiin.


 

Kohteemme sijaitsevat eri puolilla maailmaa. Voiko Sammet toimittaa peltejä näihin samalla aikataululla?

Ilman muuta. Toimitamme tuotteet valmistusyksiköistämme sovituissa aikatauluissa minnepäin maailmaa tahansa. Kansainväliseen verkostoomme kuuluvat logistiikkakumppanimme huolehtivat tuotteiden kuljetuksesta luotettavasti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Sammetin prosesseissa hyödynnetään asiantuntijoidemme moniammatillista osaamista tuotetiedustelusta peltien toimitukseen saakka. Tarjoukset syntyvät myynti-ihmisten, suunnittelijoiden, laatuasiantuntijoiden ja hankinnasta vastaavien henkilöiden yhteistyönä. Huoltopalveluissa käytämme myös paikallisia asiantuntijoita, jotta asiakkaat saavat sopivimmat ja tehokkaimmat ratkaisut tarpeisiinsa.

Kysy lisää eri puolille maailmaa suuntautuvien erikokoisten peltitoimitusten toimitusajoista myynnistämme sähköpostilla osoitteesta sales@sammet.fi tai soittamalla numeroon 014 3391 651.

 


 

Olemme käyttäneet Sammetin kello- ja sälepeltejä jo vuosia. Nyt meillä on projekti, jossa tarvitaan samanlaista toimintavarmuutta ja hyvää tiiveystasoa. Onko näiden tuttujen vaihtoehtojen lisäksi olemassa muita?

Kyllä on. Olemme kehittäneet tähän tarkoitukseen sulkupeltimalliston, kääntöpellit. Ne tarjoavat sälepeltejä korkeamman tiiveystason, mutta ovat kellopeltejä edullisempia. Kääntöpellit ovat rakenteiltaan järeitä ja mahdollistavat pienen painehäviön. Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää kääntöpeltien eduista ja soveltuvista käyttökohteista. Ota meihin yhteyttä, puh. 014 3391 651 tai sales@sammet.fi.

Määrätietoisesti eteenpäin

Virolainen yhteistyökumppani Kalju Preimer eläkkeelle

Lopputarkastus sinetöi tuotteen laadun