Määrätietoisesti eteenpäin - 1/2022

Sammetin toimitusjohtaja Arto Korhonen. Kuva: Tero Takalo-Eskola.

Määrätietoisesti eteenpäin

Koko 38-vuotisen historiamme ajan olemme pitäneet katseemme päättäväisesti tulevassa – siinä, miten pystymme löytämään oikeat ratkaisut asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin, ja jopa ylittämään ne. Sammetin tuoreen asiakastyytyväisyystutkimuksen tulokset osoittavat, että olemme onnistuneet tässä: vastaajat kertoivat olevansa erittäin tyytyväisiä Sammetin henkilöstön ystävällisyyteen ja siihen, että henkilöstö ymmärtää heidän tarpeensa.

Erityisesti meitä ilahduttaa tieto siitä, että asiakkaiden tyytyväisyys Sammettiin pysyi edelleen samalla korkealla tasolla, jolla se on ollut koko tutkimushistorian. Tämä kertoo siitä, että olemme tehneet oikeita ratkaisuja pitkällä aikavälillä. Tutkimuksen mukaan jopa 98 % vastaajista olisi valmis suosittelemaan Sammettia muille, kun vastaava luku edellisessä kyselyssä oli 94 %. Olemme tästä iloisen yllättyneitä, koska viimeisten kahden vuoden aikana meillä on ollut todella vähän mahdollisuuksia tavata asiakkaitamme kasvotusten. 

Syksyllä pääsemme jälleen tapaamaan asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme Energia 2022 -tapahtumassa Tampereella! Normaalisti tämä energia-alan päätapahtuma on järjestetty kahden vuoden välein, mutta vuoden 2020 messut jouduttiin perumaan koronan vuoksi. Nyt tapahtuma kuitenkin tekee paluun, ja odotamme sitä innolla. Tervetuloa tapaamaan meitä Tampereelle 25.-27.10.2022!

Maailman johtavana peltitoimittajana pysyminen edellyttää valppautta ja päättäväisyyttä. Seuraamme alallamme tapahtuvia muutoksia ja kehitämme toimintaamme ja tuotteitamme määrätietoisesti. Luotamme sammettilaisten osaamiseen, sen kehittämiseen ja jakamiseen. Ajan kuluessa ihmiset vaihtuvat, mutta osaaminen pysyy. Kun mestari kouluttaa kisällin, säilyy myös kirjoittamaton käytännön tieto ja kokemus työyhteisössä.

Lähes kolme vuosikymmentä Sammetin kanssa yhteistyössä toiminut Baltian pajojen laadunvalvoja Kalju Preimer jäi hiljattain eläkkeelle. Sammetin laadunvalvonnasta Virossa, Puolassa ja Suomessa vastaa tätä nykyä Toni Mutikainen, joka kertoo saaneensa Preimeriltä arvokasta oppia työhönsä. ”Minun tehtäväni on nyt jatkaa Kaljun työtä ja säilyttää se korkea taso, jonka hän on luonut”, hän toteaa Sammetin tuotteiden lopputarkastuksista kertovassa jutussa.

Yksi esimerkki pyrkimyksestämme löytää kullekin asiakkaalle parhaat ratkaisut heidän tarpeisiinsa on vastaaminen meille tuleviin tiedusteluihin. Tässä lehdessä vastaamme asiakkaidemme kysymyksiin eri puolille maailmaa suuntautuvista peltitoimituksista ja lyhyisiin asennusväleihin sopivista kääntöpelleistä.

Arto Korhonen
Toimitusjohtaja

 

Usein kysyttyä: kansainväliset toimitukset ja kääntöpellit

Virolainen yhteistyökumppani Kalju Preimer eläkkeelle

Laatu ja ystävällinen palvelu edelleen arvossa

Lopputarkastus sinetöi tuotteen laadun