Kalju Preimer, Sammet's inspector in Estonia retired

Kalju Preimer, Sammet's long-time inspector in Estonia retired

Mr. Kalju Preimer, a senior and well-respected inspector and manufacturing professional worked for Sammet for more than 15 years and has now retired from his duties. The close co-operation between Preimer and Sammet is even longer and started in the 1990s when he was the owner and Managing Director of Sammet’s closest manufacturing partner, Metre OÜ, in Estonia.
 
Throughout the years, Mr. Preimer has been an invaluable quality control professional working long hours to ensure top quality within Sammet’s network of manufacturing partners in Estonia, Latvia and Poland. Valued and respected by both our own team and numerous customers alike, our sincerest thanks go to our beloved team member, Kalju. Thank you.
 


 

Kalju Preimer, Sammetin pitkäaikainen Viron tarkastaja, on jäänyt eläkkeelle

Yli 15 vuoden työuran Sammetilla tehnyt konkari, tarkastaja ja valmistuksen ammattilainen Kalju Preimer on jäänyt eläkkeelle. Preimerin ja Sammetin tiivis yhteistyö on kuitenkin pidempi ja juontaa juurensa jo 1990-luvulle, jolloin Preimer oli Sammetin lähimmän valmistuskumppanin, virolaisen Metre OÜ:n, omistaja ja toimitusjohtaja.
 
Kalju Preimer on ollut Sammetille tärkeä valmistuksen ja laadun ammattilainen, joka on tehnyt pitkäjänteistä ja määrätietoista työtä varmistaakseen valmistuksemme huippulaadun mm. Viron, Latvian ja Puolan valmistusyksiköissä. Preimer on pidetty kollega ja asiakkaidemme arvostama luottomies ja ammattilainen. Haluamme lausua Preimerille nöyrimmät kiitoksemme hienosta yhteistyöstä ja toivottaa leppoisia eläkepäiviä. Kiitos yhteisistä vuosista, Kalju!