Sammet Dampers on nyt osa Caligo Industriaa

Sammet Energia 2022 -tapahtumassa Tampereella 25.-27.10.2022

Energia 2022

Kutsumme kaikki kumppanimme mukaan Suomen energia-alan päätapahtumaan, Energia 2022 -messuille!

Alan osaajat yhteen keräävä kolmipäiväinen messutapahtuma järjestetään jälleen 25.-27. lokakuuta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Sammet on tuttuun tapaan näkyvästi mukana messuhumussa. Löydät osastomme A628 helposti A-hallista. Tule paikan päälle vaihtamaan uusimmat kuulumiset ja tutustumaan jatkuvasti kasvavaan tuote- ja palveluvalikoimaamme.

Kysy lisää tapahtumasta soittamalla 014 3391 651 tai sähköpostilla sales@sammet.fi

Energia 2022 -tapahtuma

Joka toinen vuosi järjestettävä alansa suurtapahtuma esittelee energiantuotannon ja -teknologiat investointihankkeista laitosten käyttöön ja kunnossapitoon sekä energiatehokkaat ja kestävän kehityksen ratkaisut teollisuudelle ja kiinteistöille. Kestävien ja älykkäiden energiaratkaisujen lisäksi tapahtuma pureutuu ilmastonmuutokseen ja päästöjen hillintään. Energiatuotannon ja -teknologioiden päätapahtumalla on takanaan näyttävä 30 vuoden historia. Sen teemat ovat vuosien saatossa olleet kiinni ajassa sekä askeleen edellä muutoksessa. Nyt tapahtuman tarjonta on ajankohtaisempaa ja tärkeämpää kuin koskaan ennen: ympäristö tarvitsee apua ja energiaturvallisuutta uhkaavat uudenlaiset tekijät. Nyt jos koskaan on siis aika verkostotua ja yhdistää voimat kestävämmän ja turvallisemman huomisen puolesta.

Sammet Dampers

Sammet on teollisuuden ja laivaliikenteen peltien kansainvälinen markkinajohtaja, joka toimii sekä EU:ssa että Kiinassa. Clean Flow -tuoteperheemme on kehitetty energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys edellä palvelemaan asiakkaitamme kaikkialla maailmassa. Sammet-tiimissä työskentelee huippuosaajia, joiden intohimona on rakentaa yhdessä puhtaampaa tulevaisuutta.