Hoppa till innehåll
Sammet Dampers är den ledande och största tillverkaren och leverantören av industriella spjäll i norra Europa. Vi har ett heltäckande sortiment av spjäll för allmänna och särskilda användningsområden och erbjuder den senaste tekniken och högsta möjliga kvalitet.

Sammet Dampers

Din globala leverantör av industriella spjäll

Sammet Dampers är den ledande och största tillverkaren och leverantören av industriella spjäll i norra Europa. Vi har ett heltäckande sortiment av spjäll för allmänna och särskilda användningsområden och erbjuder den senaste tekniken och högsta möjliga kvalitet. Sammets industriella spjäll används i mer än 80 länder över hela världen och i samtliga världsdelar.

 

Kina, Indien, Ryssland, USA och EU – vi är med överallt! 

Sammet är den globala leverantören och tillverkaren av industriella spjäll. Med bas i Finland, levererar vi förstaklassiga industriella spjäll till länder över hela världen. Sammet är ett känt och betrott spjällmärke i EU, Amerika, Asien, Afrika och Mellanöstern.

ISO 9001 & 14001 och mycket mera

Våra industriella spjäll är kända för sin höga kvalitet, pålitliga prestanda och rimliga pris. Vi tror på den beprövade och testade ISO 9001 & 14001-kvaliteten och förstaklassig kundservice och support.

Vi erbjuder våra kunder ett pålitligt samarbete, världsledande spjällkvalitet och flera innovationer. Fråga din lokala anläggningspersonal eller teknikavdelning – de kommer att förklara för dig att Sammet levererar beprövade och testade, fullständigt funktionella och pålitliga industriella spjäll. Vårt huvudsakliga mål är nöjda kunder.

Precis kontroll innebär sparade pengar & sparad miljö

Sammet är en pionjär inom miljövänlig teknik och Sammets industriella spjäll uppfyller alla krav för de allt striktare miljöreglerna. Den precisa kontrollen och isoleringen av gaser under processen innebär en högre användningsfrekvens och mera kostnadseffektiva processer - med andra ord: värdefull tid och pengar sparas år in och år ut.