Hyppää sisältöön
Sammet Dampers Oy on Pohjoismaiden suurin teollisuuden sulku- ja säätöpeltien toimittaja ja kehittäjä, jolla on pääkonttori Muuramessa, Jyväskylän seudulla. Viimeisen 30 vuoden aikana Sammet on määrätietoisen kehitystyön myötä kasvanut alansa edelläkävijäksi ja tarjoaa täyden valikoiman teollisuuspeltejä eri käyttökohteisiin.

Yritys

Sammet Dampers - Pohjoismaiden suurin peltitoimittaja

Sammet Dampers on Pohjoismaiden suurin teollisuuden sulku- ja säätöpeltien toimittaja ja kehittäjä, jolla on pääkonttori Muuramessa, Jyväskylän seudulla. Viimeisen 34 vuoden aikana Sammet on määrätietoisen kehitystyön myötä kasvanut alansa edelläkävijäksi ja tarjoaa täyden valikoiman teollisuuspeltejä eri käyttökohteisiin. Sammet® on rekisteröity tavaramerkki Euroopan Unionissa ja Venäjällä. 

 

Peltitoimituksia yli 80:een maahan

Tuhansia Sammet-peltejä on käytössä ympäri maailman erityyppisissä voimalaitoksissa, prosessiteollisuudessa, kaivoksissa, sulatoissa ja laivoissa. Tärkeitä vientimaita Pohjolan lisäksi ovat monet Itäisen Keski-Euroopan, Lähi-idän, Kaakkois-Aasian ja Latinalaisen Amerikan valtiot. Vuonna 2017 Sammet Dampers toimitti yli 140 eri peltiprojektia, ja suurimpien toimitusten peltimäärät lasketaan sadoissa.

Energiatehokkuutta parantaen ja ympäristöä säästäen

Sammet-pellit ovat jatkuvan ja pitkäjänteisen kehitystyön tulosta ja ne suunnitellaan ja valmistetaan aina tapauskohtaisesti asiakkaan käyttöolosuhteisiin sopiviksi. Monet patentoidut rakenne- ja tiivistysratkaisut parantavat peltien käyttöominaisuuksia ja luotettavuutta ja Sammet-pellit täyttävät tiukimmatkin ympäristömääräykset ja normit. 

Vaatimukset puhtaammasta energiantuotannosta vaikuttavat niin laitosten korjausrakentamiseen kuin uusiin kohteisiinkin. Sammet on osaltaan mukana tarjoamassa ratkaisuja päästöjen vähentämiseen. Kysymys on monesti myös turvallisuudesta; tiiviit ja kestävät pellit mahdollistavat mm. huolto- ja korjaustyöt kanavistoissa ilman että prosesseja tarvitsee pysäyttää.