Hyppää sisältöön
Sammet Dampersin valmistamat sulku- ja säätöpellit on tarkoitettu raskaaseen teollisuuskäyttöön. Siinä missä tavallinen ilmastointipelti säätelee vain puhdasta ilmaa huoneenlämmössä tulee teollisuuspellin kestää äärimmäisiä lämpötiloja, painetta ja epäpuhtauksia, syövyttäviä kaasuja ja kosteutta sitovia aineita.

Tuotteet ja Palvelut

Kattava valikoima sulku- ja säätöpeltejä eri käyttötarkoituksiin

Sulku- ja säätöpeltejä raskaaseen teollisuuskäyttöön

Sammet Dampersin valmistamat sulku- ja säätöpellit on tarkoitettu raskaaseen teollisuuskäyttöön. Siinä missä tavallinen ilmastointipelti säätelee vain puhdasta ilmaa huoneenlämmössä, tulee teollisuuspellin kestää äärimmäisiä lämpötiloja, painetta ja epäpuhtauksia, syövyttäviä kaasuja ja kosteutta sitovia aineita.

Teollisuuspellin kaksi päätehtävää ovat kaasuvirtauksen sulkeminen ja/tai säätäminen. Näihin tarkoituksiin Sammet Dampers on kehittänyt laajan valikoiman eri tyyppisiä peltejä.

Sammet-peltien toimintaperiaate

Sammet-teollisuuspellin rakenne perustuu yhteen tai useampaan kääntyvään lapaan, jotka on kiinnitetty akselilla pellin runkoon. Sulkupelleissä lavat ohjaavat kaasuvirtausta kääntyen samansuuntaisesti. Säätöpelleissä lavat liikkuvat toisiaan vastaan eri suuntiin.

Pellin rungon ulkopuolella sijaitsee toimilaite, joka ohjaa vivuston välityksellä lapojen liikettä. Sammet-pelleissä käytetään joko sähköisiä, pneumaattisia, hydraulisia tai manuaalisia toimilaitteita. Sulkuilmapelleissä rungon ulkopuolella sijaitsee myös sulkuilmapuhallin sekä tarvittaessa ilman esilämmityslaitteet. Huoltoa vaativat osat on aina sijoitettu helposti saataville.