Hyppää sisältöön
Sammet sälepeltejä on tarjolla eri muotoisiin ja kokoisiin kanavistoihin ja ne suunnitellaan aina tapauskohtaisesti asiakkaan toiveiden, kanaviston mittojen, olosuhteiden ja käyttötarkoituksen mukaisesti. Lukuisat eri materiaalit ja rakenneratkaisut takaavat sen, että hyvinkin erilaisiin lämpötiloihin ja olosuhteisiin löytyy aina sopiva ratkaisu. Myös lapojen lukumäärällä ja rakenteella voidaan vaikuttaa tehokkaasti peltien säätö- ja virtausominaisuuksiin. Laakeroinneissa on tarjolla vaihtoehtoja korkeasta kuumankestosta huoltovapaisiin ratkaisuihin.

Sälepellit

Pyöreisiin ja suorakaiteenmuotoisiin kanaviin, sulku- ja säätökäyttöön

Säätöpelti on kaasuvirtauksen säätelyyn kehitetty Sammet-peltityyppi, joka soveltuu teollisuuden ja voimalaitosten raskaaseen käyttöön. Jatkuvan kehitystyön ansiosta tarjolla on kattava valikoima eri tyyppisiä peltikonstruktioita eri käyttöolosuhteisiin. 

Sulkupeltien käyttötarkoitus on kanavien kaasuvirtauksen sulkeminen. Turvallisuussyistä sulkupeltien tiiveyden on oltava ensiluokkaisen hyvä. Sammet Dampersilla on laaja valikoima erikoiskäyttöön tarkoitettuja sulkupeltejä, jotka mahdollistavat mm. turvalliset seisokkihuollot. Rakenneratkaisuilla on pyritty minimoimaan sulkupeltien aiheuttamat painehäviöt.

Pyöreitä ja suorakaidepeltejä, pienistä jättimäisiin

Sammet-sälepeltejä on tarjolla eri muotoisiin ja kokoisiin kanavistoihin ja ne suunnitellaan aina tapauskohtaisesti asiakkaan toiveiden, kanaviston mittojen, olosuhteiden ja käyttötarkoituksen mukaisesti. Lukuisat eri materiaalit ja rakenneratkaisut takaavat sen, että hyvinkin erilaisiin lämpötiloihin ja olosuhteisiin löytyy aina sopiva ratkaisu. Myös lapojen lukumäärällä ja rakenteella voidaan vaikuttaa tehokkaasti peltien säätö- ja virtausominaisuuksiin. Laakeroinneissa on tarjolla vaihtoehtoja korkeasta kuumankestosta huoltovapaisiin ratkaisuihin.

< Virtauslaskentakuva Sammet-suorakaidepellistä.

Koon puolesta pienimmät ns. läppäpellit voidaan varustaa haluttaessa käsivivulla tai vaihteella, jolloin niiden käyttö ja ylläpito on erittäin helppoa ja vaivatonta. Suuremmat toimilaitteelliset pellit saadaan kytkettyä osaksi laitosten ohjausjärjestelmiä.

Sammet Dampers tarjoaa laajan valikoiman patentoituja ja itsekehitettyjä tiivistysvaihtoehtoja, toimilaitetyyppejä ja lisävarusteita, joilla peltitoimitus saadaan räätälöityä tarkasti halutunlaiseksi.