Hyppää sisältöön
Sammet Dampers on johtava pohjoismainen teollisuuden sulku- ja säätöpeltien kehittäjä ja toimittaja, jolla on kattava, huippuosaamiseen ja jatkuvaan tuotekehitykseen perustuva peltivalikoima.

Sammet Dampers

Teollisuuden peltien johtava kehittäjä ja toimittaja

Sammet Dampers on Pohjois-Euroopan johtava teollisuuden sulku- ja säätöpeltien kehittäjä ja toimittaja, jolla on huippuosaamiseen ja omaan tuotekehitykseen perustuva kattava peltivalikoima. Toimimme maailmanlaajuisesti kaikilla markkinoilla ja Sammet-peltejä onkin käytössä yli 80:ssä eri maassa, jokaisessa maanosassa. Sinivalkoinen Sammet-tavaramerkkimme kertoo suomalaisesta laadusta ja toimitusvarmuudesta.

 

EU, Intia, Kiina, Etelä-Amerikka ja Afrikka - peltitoimituksia ympäri maailman

Sammet on kansainvälinen teollisuuden sulku- ja säätöpeltien kehittäjä ja toimittaja, jonka tuotteista jopa 90% päätyy vientiin. 

Tarkat säätöominaisuudet säästävät aikaa, rahaa ja luontoa

Sammet on edelläkävijä tiukentuvien ympäristövaatimusten maailmassa ja peltimme täyttävät kaikki nykyaikaisten laitosten vaatimukset. Tuotteidemme mahdollistama erittäin tarkka kaasuvirtausten säätö tarkoittaa parempaa hyötysuhdetta ja taloudellisempia prosesseja - siis säästynyttä aikaa ja rahaa.


Tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa kumppanuutta, huippulaatua ja lukuisia tuoteinnovaatioita, joiden pohjana on pitkä kokemus, jatkuva tuotekehitystyö sekä virallisesti sertifioitu ISO 9001 & ISO 14001 -laatujärjestelmämme. 

Ainoana kotimaisena peltitoimittajana pystymme tarjoamaan myös nopeasti apua mahdollisissa ongelmatilanteissa sekä varmistamaan varaosien ja huoltojen nopean saatavuuden.

Peltien tarjouspyynnön voit jättää myös netin kautta

Peltikyselyn jättäminen onnistuu helposti näillä verkkosivuillamme. Voit täyttää yhden tai useamman pellin lähtötiedot suoraan oheiseen lomakkeeseen. Saamme täyttämäsi tiedot heti sähköpostilla ja halutessasi saat kopion myös omaan sähköpostiisi. 

Lähtötietolomakkeeseen ->